Cégünkről

comp1

A White and Partners Consulting Kft-t azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy hazai és európai uniós pályázati forrásokból segítsük a vállalkozások, települések és társadalmi szervezetek fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását.
Célunk, hogy megosszuk az európai pályázati rendszerben szerzett több mint 17 éves tapasztalatunkat, ezzel szakmai, szakértői segítséget nyújtva a hazai pályázati rendszerben indulni szándékozó szervezeteknek, hozzájárulva ezzel a sikeres pályázatok arányának növeléséhez és a forráslehívások gördülékenyebbé tételéhez.
Pályázatíróink az előcsatlakozási alapok megjelenésétől kezdve, 2003 óta folyamatosan készítettek nyertes pályázatokat, sikeres projekteket valósítottak meg és menedzseltek a megvalósítási és fenntartási időszakban. Tapasztalatunk sokrétű, a civil pályázatoktól a gazdasági tárgyú kiírásokon át, egyetemekig, önkormányzatokig széles spektrumot takar.
Arra törekszünk, hogy megismerjük partnereink ötleteit,pályázatfigyelő rendszerünkön keresztül, illetve személyes tanácsadás keretében kiválasszuk a céljához illeszkedő konstrukciót,pályázatot nyújtsunk be és sikeres pályázat esetén nyomon kövessük, menedzseljük projektjét, üzleti tervét pontosan betartva a beszámolók elkészítésével alátámasszuk a megvalósítást és a fenntartást.

 

 

 

Az utolsó frissítés: 2020. 12. 04.

 

 

 

 

Copyright © 2020 White and Partners Consulting Kft.